Viper Medical heeft een assortiment met kinder nachtlampjes in diverse soorten en kleuren. Kinderen en baby's vinden het er prettig als er een lampje bij het bed staat, zodat slapen in het donker minder eng wordt.

Kinder nachtlampje

De kinder nachtlampjes helpen het kind om in slaap te vallen. Daarnaast zijn de vrolijk vormgegeven lampjes leuk om naar te kijken. De kinder nachtlampjes kunnen zowel opgehangen worden, als op een nachtkastje geplaatst worden. De lampjes zijn verkrijgbaar in verschillende diersoorten. Naast hondjes biedt Viper Medical lampjes in de vorm van een nijlpaard, koe en draak. Door middel van een nachtlampje valt uw kind op een vertrouwde manier in slaap. De lamp schakelt automatisch uit na 30 minuten. Dit geeft ook een veilig gevoel als ouder.

LED verlichting

De kinderlampjes zijn allen voorzien van LED verlichting. De nachtlampjes zijn door middel van de LED verlichting zuinig en duurzaam in gebruik. Dit betekent dat het lampje lang meegaat.

Nachtlampje baby

Speciaal voor de allerkleinsten heeft Viper Medical baby nachtlampjes. Ook hier draagt een zacht gloeiend nachtlampje bij aan het slaapgenot van een baby. Daarnaast geeft het de baby ook een veilig gevoel omdat schaduwen en donkere hoeken zo beter zichtbaar zijn.

Behalve een kinder nachtlampje heeft Viper Medical ook een breed assortiment in andere producten die speciaal zijn ontwikkeld voor het welzijn van een kind/baby. Bekijk ook eens het babyfoon en kinderwekker overzicht.