Een anatomie poster

Een anatomie poster is een gedetailleerde, getekende weergave van het menselijk lichaam of een onderdeel hiervan. Het is een voordelige manier om een groot publiek te leren hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt. Een anatomie poster wordt vaak in een klaslokaal opgehangen zodat de studenten bepaalde lichaamsdelen, organen en spierstructuren kunnen herkennen.

Poster menselijk lichaam

Viper Medical biedt een ruim assortiment posters van het menselijk lichaam. Zo zijn er posters beschikbaar met hierop een gedetailleerde weergave van de menselijke spieren en het menselijk skelet. Voor de specialist, denk hierbij een fysiotherapeuten of de anatomische educatie, zijn er ook gespecificeerde posters verkrijgbaar. Denk hierbij een posters van het menselijk onderbeen, de wervelkolom, de bovenarm en de voet/ enkel.

Medische posters

Een anatomie poster, ook wel medische poster genoemd, laat naast de menselijk botstructuur ook de organen schematisch zien. De medische poster wordt vaak gebruik door huisartsen, fysiotherapeuten, chirurgen en andere medische professionals. Viper Medical biedt medische posters van o.a. het spijsverteringsstelsel, de menselijke organen, het geslachtsdeel (man/vrouw) en de hersenen.

Naast de anatomie poster heeft Viper Medical ook een ruim assortiment andere producten die handig zijn bij anatomische lessen. Bekijk ook eens het anatomisch model en zadelkruk assortiment.