Gratis verzending vanaf € 40,00*

Vragen of advies? Mail: info@vipermedical.nl

Beta kleuren zadelkrukken

Beta kleuren zadelkrukken

 
1-7 van de 7 items in beta kleuren zadelkrukken
Beta zadelkruk Wit

Beta zadelkruk Wit

Beta zadelkruk Lime Groen

Beta zadelkruk Lime Groen

Beta zadelkruk Rood

Beta zadelkruk Rood

Beta zadelkruk Blauw

Beta zadelkruk Blauw

Beta zadelkruk Taupe

Beta zadelkruk Taupe

Beta zadelkruk Bruin

Beta zadelkruk Bruin

Beta zadelkruk Zilver

Beta zadelkruk Zilver

1-7 van de 7 items in beta kleuren zadelkrukken

Zadelkrukken worden tegenwoordig al lang niet meer alleen in de zorgverlening gebruikt maar ook in vele andere ondernemingen of instellingen. Het voordeel van een zadelkruk is dat het een gezonde houding creëert door de ergonomische vormgeving. Het gemakkelijk bewegen maakt de zadelkruk zeer geliefd.

ViperMedical heeft een uitgebreid assortiment zadelkrukken in vele verschillende kleuren, afgestemd op de inrichting van uw onderneming. Deze vrolijke krukken zijn beschikbaar in de kleuren:

Gekleurde zadelkruk kopen? Ruime voorraad tegen de scherpste prijzen!

De gekleurde zadelkrukken in onze online winkel, zijn voorzien van sterke gasveren waardoor u op de juiste hoogte kunt werken en in een ergonomische werkhouding. De krukken zijn voorzien van een 5 ster onderstel, waardoor u veel bewegingsruimte heeft en volledig kunt draaien. De zitting is voorzien van sterk skai leer in een kleur naar keuze. Bent u op zoek naar een sterke maar voordelige zadelkruk met maar liefst 2 jaar garantie? Kies voor de zadelkrukken van ViperMedical.nl!

Zadelkrukken vanaf € 79.95, bekijk het uitgebreide assortiment! 

Bestaat uw vakgebied uit veel staan op dezelfde plek?Dan kan een zadelkruk uitkomst bieden. De krukken zijn eenvoudig te verstellen en geven u de juiste werkhouding waardoor pijnklachten worden voorkomen. Met een zadelkruk of zadelstoel kunt u op de juiste hoogte werken zonder te staan. Wanneer u een staand beroep heeft komen spataderen en voetklachten veel voor. Met een zadelkruk zorgt u dat uw benen een goede doorbloeding krijgen en zal pijn aan spieren en gewrichten worden beperkt.

Voorkom pijnlijke spieren en gewrichten, bestel een zadelkruk!

 

Vul uw e-mailadres in, zodat u profiteert van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Vragen of advies?

Mail info@vipermedical.nl