Orale mondverzorging is erg belangrijk, omdat het van belang is om infecties terug te dringen. Met de Dentaswab zorg je voor mondverzorging, wanneer tandenpoetsen niet meer mogelijk is. Viper Medical biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van mondverzorging.

Wat is een Dentaswab?

Een Dentaswab is een verfrissend alternatief wanneer reguliere mondverzorging, bijvoorbeeld tandenpoetsen, geen optie meer is. Met de Dentaswab kun je het gebit gemakkelijk reinigen en zo voorkom je dat het uitdroogt.

Een Dentaswab bestaat uit een plastic of polyester stokje met daarop een zacht sponsje. Viper Medical biedt twee soorten dentaswabs, namelijk de standaard dentaswab en de dentaswab poly plus. Het laatstgenoemde beschikt over een harder stokje en is dus steviger in gebruik dan de normale variant.

Hoe gebruik je de Dentaswab?

De Dentaswab is te gebruiken door met het sponsje langs de binnen en buitenkant van de tanden te gaan. Het is ook mogelijk door de ribbeltjes om de tong te reinigen. De Dentaswabs zijn voor eenmalig gebruik.

De Dentaswabs zijn in diverse hoeveelheden te bestellen. Naast afzonderlijke verpakkingen (20 stuks) zijn ook bulkverpakkingen aan te schaffen (2 of 4 dozen á 250 stuks)

Wil je meer voorlichting, of heb je een specifieke vraag over de Dentaswab? Neem dan contact met ons op.

Dentaswab kopen?
Dentaswab online kopen?