Dagelijks je tanden poetsen om je gebit te onderhouden, dat is niet voor iedereen gemakkelijk te doen. Vooral om echt de tijd te nemen het goed te doen en zonder haast met je tandenborstel langs je gebit te gaan. De Dentaswab van Viper Medical is een perfecte oplossing waarmee je je gebit verzorgt. Meer hierover vind je op deze pagina.


Wat is Dentaswab?

Waar je normaal gesproken met een tandenborstel je tanden poetst, kun je dat ook met een Dentaswab doen. Dit is een plastic of polyester stokje met aan het uiteinde een zacht sponsje. Hiermee kun je heel gemakkelijk je gebit reinigen zonder dat je mond uitdroogt. De Dentaswab wordt gebruikt om tandplak en voedselresten van tanden en tandvlees te verwijderen. Het resultaat is een fris en hygiënisch gebit. Je ruikt fris uit je mond en het risico op orale infecties blijft uit. Met het sponsje ga je langs de binnen- en buitenkant van je tanden en kiezen. Daarnaast bevat de spons een ribbelig oppervlak waarmee je je tong kunt reinigen. De Dentaswab is eenmalig te gebruiken. Bij Viper Medical kun je een verpakking met 20 stuks bestellen. Zo bepaal je bij het eerste gebruik of deze manier van mondhygiëne bij je past. Ben je er tevreden over, dan kun je ook bulkverpakkingen van 250 stuks per doos kopen.

Mondverzorgingsproducten voor dagelijks gebruik

Naast de Dentaswabs bevatten we in ons assortiment nog andere producten die je helpen bij de mondverzorging. Heb je vaak last van een droge mond of een vervelende smaak in je mond, dan kan bijvoorbeeld gebruikmaken van onze swabsticks. Door de verschillende smaken kun je je speekselklieren stimuleren en krijg je een aangenamer mondgevoel. De producten in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en zullen je effectief helpen bij de verzorging van je gebit. Na een bezoek aan de tandarts zal hij bevestigen dat je er goed aan doet onze Dentaswabs en andere mondverzorgingsproducten te gebruiken.

Dentaswabs kopen bij Viper Medical

Plaats online een bestelling voor een kleine verpakking en probeer de Dentaswabs uit. Bevalt het en wil je meer bestellen? Kijk dan eens naar een grotere verpakking. Heb je vragen over de Dentaswabs of een van de andere producten in ons assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je adviseren.

Dentaswab kopen?
Dentaswab online kopen?